loading...
واحد مقاومت بسیج دبیرستان پسرانه شاهد مرودشت
بسیجی بازدید : 161 پنجشنبه 17 دی 1394 نظرات (1)

 

 شهیدان علی سراج، مجتبی سعیدی و احمد مختاری سه رزمنده و دوستی بودند که در جبهه با امضای پیمان نامه ای عهده می کنند در صورت شهادت هر کدام از دوستان دو نفر دیگر را شفاعت کند اما سرنوشت این عزیزان طور دیگری رغم خورد و هر سه نفرشان به درجه شهادت نائل آمدند.

"متن پیمان مشترک سه شهید"

اینجانبان علی سراج، مجتبی سعیدی و احمد مختاری پیمان می بندیم بر اینکه هر کدام از ما 3 تن به درجه رفیع شهادت نائل آمد دو نفر دیگر را در روز قیامت شفاعت نموده و در محضر خداوند از خدا بخواهد که از گناهان 2 تن دیگر بگذرد و در نزد خداوند 2 تن دیگر را شفاعت نماید. خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار.

علی سراج . مجتبی سعیدی. احمد مختاری_ 9شهریور1364

 

 

رهبر معظم انقلاب سال 1385 در سفر به استان سمنان درباره این شهیدان بیان کرد بود: " آن سه نوجوانى که از مهدى‏شهر با هم پیمان مى ‏بندند که هر کدام شهید شدند، آن دو نفر دیگر را در روز قیامت پیش خداوند شفاعت کنند، سه تا نوجوان و هر سه شهید مى‏ شوند، نام اینها را شماها مى ‏دانید، داستان اینها را شماها مى ‏دانید. اینها جزو ماجراهاى فراموش نشدنىِ تاریخ است. این‌ها چیزهایى نیست که از خاطره یک ملت برود.


 منبع:doosti123.blog.ir

بسیجی بازدید : 329 چهارشنبه 16 دی 1394 نظرات (0)

چند ماهی است که خبر فیلترنیگ تلگرام نقل و  نبات  بخش های مختلف خبری شده . همه ما هم میدانیم فیلترینگ این برنامه غیر بومی یکی از مهمترین کار های پیش روی فضای مجازی است.اما چرا در انجام این امر مهم تعلل میشود جای سوال دارد؟


محمدحسن انتظاری_دبیر شورای عالی فضای مجازی_ شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه 13میلیون ایرانی عضو تلگرام هستند. با صراحت تمام، فیلترینگ تلگرام را به  ((حوزه کارگروه تعیین مصادیق)) ربط داد و گفت: شورای عالی در بحث فیلترینگ دخالت نمیکند.

بعد از کلی این دست اون دست کردن ودستور از بالا، تصمیم بر این شد که مرکز عالی فضای مجازی بررسی فیلترینگ تلگرام را بر عهده بگیرد. پس قرار بر این شد اعضای این مرکز در جلسه هفتگی خود گوشه نظری هم به تلگرام و کانال هایش بیاندازند! که هر بار و به هر دلیلی بعضی ها که نامشان فاش نشده از حضور در جلسه بررسی تلگرام امتناع می کردند.

بیایید نگاهی به اعضای این شورا کنیم و این نام فاش نشده ها را خودتان تشخیص دهید :

1- رئیس جمهور (رئیس شورای عالی)

2-رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه

3-رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران

4- دبیر شورای عالی و رئیس مرکز

5-دادستان کل کشور

6-وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

6-وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

7-وزیر علوم،تحقیقات و فناوری،

8-وزیر اطلاعات

9-وزیر آموزش و پرورش

10-وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور

11-معاون علمی و فن آوری رئیس جمهور

12-رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی

13-رئیس سازمان تبلیغات اسلامی

14-فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

15-فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

    

    در پایان این نام فاش نشدگان (که تعدادشان بیش از موافقان بود)  از گشت و گذار در کانال های تلگرام سیری نیافتند و به فیلترینگ تلگرام رای منفی دادند.

 

با این تصمیم دولت مردان اگر چندی بعد شندید با جایی خواندید که FB از فیلترینگ آزاد شده تعجب نکنید.

این قصه سر دراز دارد....

 

  

بسیجی بازدید : 172 دوشنبه 14 دی 1394 نظرات (0)

اعدام شیخ نمر یکی از روحانیون شیعه مخالف حکومت عربستان و واکنش های متعاقب آن که به صورت حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد و اعلام قطع روابط دیپلماتیک دولت سعودی با ایران از سوی وزیر امور خارجه عربستان بوده است، ناظران مسایل منطقه را تا حدود زیادی در شوک قرار داده است.

در ماجرای اعدام شیخ نمر و احتمال اعدام های بیشتری از مخالفان شیعه زندانی در عربستان در روزهای آینده ،چند نکته وجود دارد که توجه به آنها می تواند در شناخت بهتر از وضعیت کنونی و احتمال و سمت و سوی تحولات آینده موثر باشد:

1- عربستان بیش از 10 ماه است که یک پوست اندازی سیاسی اساسی کرده و حاکمان جدید و جسور که بر حسب ظاهر و برخلاف رویکرد حکام سابق ابایی از ماجراجویی در مسایل سیاست خارحی و داخلی ندارند بر سر کار آمده اند.

2- خبرهای ضد و نقیض و فراوانی درباره دو شخصیت سیاسی داخلی عربستان به گوش می رسد که حاکی از اختلاف نظر آن دو بر سر قدرت است. محمد بن نایف ولیعهد سعودی ها و محمد بن سلمان وزیر دفاع و ولی ولیعهد و فرزند 32 ساله سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان.

خبرهای ضد و نقیضی درباره همه کاره بودن این دو شخصیت متنفذ سیاسی و حکومتی به گوش می رسد و برخی گزارش ها حاکی است این دو مقام کاملا بر امورات سیاسی داخلی و خارجی عربستان تسلط یافته اند و پادشاه عربستان عملا در تصمیمات این کشور دخالت چندانی ندارد. از سوی دیگر رقابت این دو شخصیت نیز یکی از محرک ها و انگیزه های قوی در اتخاذ تصمیمات ماجراجویانه ماه های گذشته دولت سعودی بوده است.

3- عربستان سعودی در 10 ماه گذشته تصمیمات و اقدامات ماجراجویانه ای به نمایش گذاشته است که همگی آنها حکایت از آغاز دورانی جدید در سیاست داخلی و خارجی این کشور است. آغاز حملات نظامی به یمن از فروردین ماه گذشته و اتخاذ رویکردی تهاجمی نسبت به ایران در مسایل منطقه از مهم ترین فرازهای تغییر در سیاست خارحی و منطقه ای سعودی ها بوده است. رفتار اخیر دولت سعودی نشان می دهد حکام ریاض همچنان اصرار دارند بر روش های ماجراجویانه جدید خود تکیه کنند.

4- دولت سعودی از سیاست منطقه ای دولت باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا به شدت سرخورده و ناراحت است. اوج این ناراحتی خود را در ماجرای توافق هسته ای بین ایران و گروه 1+5 نشان داد به نحوی که دولت تازه به قدرت رسیده سعودی در اقدامی کم سابقه همسویی محسوسی با سیاست دولت دست راستی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل داشت و از بیان این نکته که کشورهای عربی و اسراییل از این توافق نگرانی دارند ، ابایی نداشت.

5- سعودی ها در حالی شیخ نمر را اعدام کردند که ناآرامی خاصی در مناطق شرقی و شیعه نشین این کشور  نبود و پیش بینی نیز نمی شد . به بیان دیگر این اقدام سعودی ها بسیاری از ناظران منطقه ای و جهانی را شوکه کرد، چون به نظر خطری از جانب این روحانی و حامیان او در شرایط کنونی محسوس نبود و این اقدام در شرایط کنونی که پس از حملات داعش به مناطق شرقی و شیعه نشین عربستان این مناطق تحریک شده بودند و انتقادات از دولت سعودی به خاطر عدم توجه به امنیت این مناطق در برابر حملات داعش بالا گرفته بود، تحریک آمیز به نظر می رسد.

6- کشورهای مختلف غربی (اروپایی و آمریکا)و نیز سازمان ملل و مجامع حقوق بشری این اقدام دولت سعودی را تقبیح کردند و آن را اقدامی غیر لازم ، ضد انسانی و خلاف حقوق بشر دانستند. سعودی ها می دانستند که این کار آنها با مخالفت ها و انتقادات بین المللی مختلف روبرو خواهد بود.

7- توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی تا چند روز دیگر به طور رسمی وارد فاز اجرایی خواهد شد و تحریم های اقتصادی ایران که به بهانه برنامه هسته ای وضع شده بود، لغو خواهند شد. ایران وارد بازار مالی جهانی خواهد شد و دهها میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایران آزاد خواهد شد و منعی برای نقل وانتقال پول و سرمایه و سرمایه گذاری در ایران نخواهد بود. از سوی دیگر ایران به طور جدی وارد بازار بین المللی نفت خواهد شد و محدودیت های سابق فروش نفت و بیمه محموله های نفتی و انتقال وجوه ناشی از فروش نفت به کشور به طور کلی لغو خواهد شد.

8- همزمان با لغو تحریم ها دولت حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران خود را آماده ایجاد تحول و جهشی اقتصادی پس از لغو تحریم ها می کند. ایران تا کمتر از دو ماه دیگر شاهد انتخاباتی خواهد بود که صحنه رقابت سیاسی دو گروه اصلی محافظه کاران و اصلاح طلبان – اعتدالیون (حامیان دولت میانه رو) است. رویکرد این دو گروه نسبت به دولت سعودی تا اندازه ای متفاوت است. محافظه کاران خواستار برخورد جدی و سلبی تر با سعودی ها و دستگاه رسمی دیپلماسی کشور و جناح های سیاسی حامی دولت خواستار برخورد دیپلماتیک و حتی در صورت امکان کاستن از تنش در روابط با عربستان هستند. دولت سعودی به خوبی به تفاوت دیدگاه دو جناح عمده سیاسی در ایران و رویکرد دولت حسن روحانی نسبت به دولت ریاض آگاه است.

9- دولت سعودی به خوبی می توانست یش بینی کند که اعدام شیخ نمر چه پیامدهایی می تواند در ایران داشته باشد. این مساله  پیچیده ای نبود. در کمترین فرض دولت سعودی می دانست که اعدام شیخ نمر به مثابه فرستادن پیام مقابله جویی از سوی سعودی ها به برخی محافل متنفذ در ایران و میدان دادن به جولان آنهاست. همانهایی که اقدامات شان در حمله به اماکن دیپلماتیک حتی در پیام حسن روحانی به همراه محکومیت اعدام شیخ نمر به شدت مورد نکوهش قرار گرفت.

15 نکته درباره اعدام شیخ نمر : وقتی ایران به تله نمی افتد

10- با توجه به پیش بینی پذیر بودن پیامدهای احتمالی در قبال اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران پس از اعلام خبر اعدام شیخ نمر، حمله هماهنگ و همزمان به سفارت سعودی در تهران و کنسولگری عربستان در مشهد قابل تامل و توجه است.

11- بدون تردید اعدام شیخ نمر ابرهای تیره در آسمان روابط عربستان و ایران را تیره تر نمود  به نحوی که عادل الجبیر وزیر امور خارجه سعودی یکشنبه در اظهاراتی اعلام کرد به دلیل حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی در ایران ، دولت ریاض روابط سیاسی خود با ایران را به طور کامل قطع می کند و به دیپلمات های ایران در خاک عربستان 48 ساعت وقت داد، خاک این کشور را ترک کنند.

12- قطع روابط سیاسی عربستان با ایران در شرایط کنونی منطقه که درگیری ها و پرونده های مختلفی وجود دارد که در دو سوی آنها ایران و عربستان هستند، اندک روزنه های روابط سیاسی و کانال های دیپلماتیک ایران و عربستان را نیز – که موجود بودند- را از بین می برد. پیام این اقدام سعودی ها این است که دیگر نمی خواهند پشت میز گفت و گو باشند و ترجیح می دهند از طریق نیروهای نظامی در جبهه های مختلف اقدام کنند.

13- سابقه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در 3 دهه گذشته نشان می دهد ، سیاست خارجی ایران هر چند ممکن است در دوره هایی گرفتار آفتهایی چون شعار زدگی و حرکت های احساسی و غیر سنجیده بوده باشد، اما در مجموع و در مقام عمل ایران همواره در طول پرونده های بحران های پیچیده و سخت منطقه ای رویکرد های منطقی را انتخاب کرده و دست به ماجراجویی های بی حاصل و پرهزینه نزده است و غالبا ترجیح داده است به جای رویارویی مستقیم طرف های مقابل را با ابزارهای غیر مستقیم تنبیه کند.
 دستگاه سیاست خارجی ایران همواره به گونه ای عمل کرده است که راه یا کانالی هر چند اندک برای گفت و گو با کشورهای رقیب و متخاصم باقی گذاشته است. ماجرای اشغال کویت از سوی دولت صدام، حمله آمریکا به افغانستان پس از 11 سپتامبر و اشغال عراق از سوی آمریکا در مارس 2003 ،می تواند به عنوان شواهدی بر این مدعا مورد اشاره قرار گیرد.

14- همزمانی اقدام سعودی ها در اعدام شیخ نمر و پس از آن قطع روابط دیپلماتیک ریاض با تهران در حالی که دولت ایران - متعاقب لغو تحریم ها طی روزهای آینده-  خود را آماده یک جهش اقتصادی و از سرگیری جدی برنامه توسعه اقتصادی کشور در پی چند سال رکود و رشد منفی می کند، قابل تامل است. به نظر می رسد دولت سعودی در شرایطی که می داند دولت حسن روحانی در ایران مشغول " خلوت کردن" پرونده های دردسرساز سیاست خارجی برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی کشور است، می خواهد ، ایران را وارد یک ماجراجویی تازه کند، اما همان طور که اشاره شد اگر سیاست مداران تازه به میدان رسیده سعودی اندکی به سابقه رفتارهای سیاست خارجی ایران در 3 دهه گذشته مراجعه کنند این نکته ظریف را درخواهند یافت که ماجراجویی در سیاست خارجی ایران جایگاهی ندارد.

15- جمهوری اسلامی ایران حتی پس از ماجرایی چون قتل صدها شهروند ایرانی در عربستان به دست نیروهای امنیتی سعودی در حج خونین 3 دهه گذشته، به این بهانه با سعودی ها وارد رویارویی مستقیم نشد در حالی که موضوع کنونی اعدام غیر انسانی چند شهروند سعودی از جمله یک روحانی مخالف است که به طور طبیعی جمهوری اسلامی ایران متناسب با این رفتار سعودی ها، اعتراض و واکنش متناسب خود را از طرق و مجاری معمول و مرسوم انجام خواهد داد.

به نظر می رسد اگر مقامات و حاکمان جدید عربستان به دلیل ایجاد تحریک و تنش با ایران  دست به این اقدام زده اند، دچار اشتباه محاسبه شده  باشند چون سابقه رفتارهای سیاست خارجی و منطقه ی جمهوری اسلامی ایران گواه این نکته است که خروجی نهایی سیاست خارجی ایران غالبا با حساب و کتاب و محاسبه بوده است با چنین سابقه ای بسیار بعید است ایران تن به اقدام واکنشی بدهد و مهره بازی شطرنج خود را با کیش طرف مقابل در خانه مورد نظر طرف مقابل قرار دهد. با این حال اگر هدف سعودی ها از این اقدام، ایجاد نزاعی گسترده تر فرقه ای در خاورمیانه و به تبع آن ایجاد فشار و گشودن جبهه های جدید علیه ایران باشد، آن گاه باید منتظر ماند و دید ایران تا چه میزان می تواند بر مجموعه کشورها و گروه های همراه و نزدیک خود مدیریت کند تا گرفتار تله و دام جنگ ها و تنش های فرقه ای نشوند.

بسیجی بازدید : 199 شنبه 21 آذر 1394 نظرات (0)

 

۲۴۴۰۱۱_۹۳۱

ششمین شماره از سوالات مسابقه پیامکی سراج منتشر شد
هر هفته یک سوال و سه جایزه ۵۰۰ هزار ریالی

دانش آموزان سراسر استان می توانند جواب سوالها را به شماره ۶۶۰۰۰۷۱۳۰۰ همراه با نام مرکز شهرستان محل زندگی شان پیامک نمایند.
تا در صورت درست بودن جواب قرعه کشی بزرگ سراج شرکت داده شوند.

برندگان هر هفته چهارشنبه ها از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

گفتنی است فرماندهان حوزه ها و فرماندهان واحد ها می بایست در منتشر کردن این سوال نقش آفرینی کنند

این مسابقه را فرماندهان واحدها می توانند بر روی برد کلاس مدرسه
تابلو اعلانات بسیج و بصورت پیامکی یا در شبکه های اجتماعی نشر دهند.

برندگان هفته قبل

۱- ۰۹۱۷***۹۴۶۱                                                                                                  

۲- ۰۹۱۷***۱۷۰۱                                                                                                  

۳- ۰۹۰۱***۳۶۲۸                                                                                                 

 

سوال شماره ۶

نخستین مخالف انقلاب اسلامی، کدام دولت بود؟

۱٫ انگلیس
۲٫ عراق
۳٫ آمریکا

جواب صحیح را همراه با مرکز شهرستان محل زندگی خودتان به شماره ۶۶۰۰۰۷۱۳۰۰
پیامک نمایید

بسیجی بازدید : 178 شنبه 21 آذر 1394 نظرات (0)

استفاده از ظرفیت بازی های تلفن همراه به عنوان یکی از فراگیرترین رسانه ها و اختصاص دان بخش زیادی از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان به خود، بستر مناسبی برای معرفی شهدا و انتقال ارزش های دفاع مقدس به مخاطبین خود می باشد. بازی "نبرد هور" یک سرگرمی مناسب و منطبق بر ارزش های دینی و ملی برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ایرانی است که بر اساس پژوهش و مصاحبه با رزمندگان دوران دفاع مقدس توسط  استودیوی بازی سازی و سرگرمی های ایرانی اسلامی "مهاد" و با حمایت های مادی و معنوی "سازمان فضای مجازی سراج " در تابستان 94 تولید و عرضه گردیده است.

بازی نبرد هور، یک بازی دو بعدی (و سه مرحله ای) است که در محیط هور، نیزار و آبراهه طراحی شده و کاربر در هر مرحله دو ماموریت شناسایی (به عنوان یک رزمنده غواص) و  تخریب مواضع شناسایی شده (به عنوان رزمنده سوار بر قایق ) را بر عهده دارد. در مجموع می توان 6 مرحله مجزا از هم را برای این بازی در نظر گرفت.

کاربر ضمن بهره مندی از جذابیت های بازی با عبور از موانع دشمن، شناسایی مواضع دشمن، درگیری و جنگ و تخریب مواضع دشمن ، اطلاعات و آموزش های ویژه ای در خصوص غواصی، لوازم غواص، روش های شناسایی و ... به دست خواهد آورد. 

علاوه بر این کاربر می تواند با اطلاعات مهمی در خصوص عملیات های بزرگی که غواص ها نقش مهمی در انجام آن ها داشته اند، شهدای غواص، مهارت ها، توانمندیها و مشکلات رزمندگان غواص نیز آشنا شود.

این بازی را از طریق  کافه بازار می توانید دانلود کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازی «نبرد هور» به آدرس زیر مراجعه فرمایید:http://www.mehadrasaneh.ir/product/3

بسیجی بازدید : 166 سه شنبه 10 آذر 1394 نظرات (0)

تحلیلی بر دومین نامه ارسالی رهبر انقلاب به جوانان غربی/ دیپلماسی انقلابی محصول حکومت علوی

در یادداشت فرهنگی پیش رو به تحلیلی معرفتی بر دومین نامه ارسالی رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان غربی به قلم حمید حسن زاده می پردازیم.

اروپا سال ۲۰۱۶ را در حالی آغاز می کند که رهبر یک نظام دینی و انقلابی در دو مرحله آن هم در کمتر از یک سال جوانان آنها را مورد خطاب مستقیم قرار داده است و ایشان را دعوت به  تفکر در مبانی الهی و دینی در پرتو همگرایی در اصول و مبانی اخلاقی و بشری در مدار عقیده نموده است.

نامه دوم امام خامنه ای به جوانان اروپایی در دورانی به آنها هدیه می شود که فرهنگ خود محور و ملحد غرب به پارادوکس خود تبدیل شده است.

این نامه نشان می دهد که روح تعبد و تکلیف گرایی تا چه میزان شاهد بر رفتار یک رهبر سیاسی و انقلابی است که  بارزترین شاخصه الهی و فرهنگی این نامه (میثاق الهی) است.

نامه یک رهبر با بخشی از مردم جامعه دیگر که از نظر زبان، فرهنگ و ساختارهای تمدنی در شرایط متفاوتی هستند، بدان معنا است که نوعی از دیپلماسی عمومی با زبانی غیر متعارف در عالم مادیگرایی محض غربی، جوانان ایشان را به درک و فهم زندگی فطری دعوت می کند.

در این دیپلماسی نا متقارن با ایده های امروزی در غرب با ماهیت غیر الهی، گفتگو و ارتباط در سطح رهبر یک جامعه با بخشی از مردم ملت های دیگر نوعی تمدن سازی نامتقارن است و یک دیپلماسی ویژه.

نامه رهبر انقلاب ایجاد نوعی گفتمان است که از نظر اصول ثابت الهی و دینی می بایست مورد تحلیل و ارزیابی قرار بگیرد. یعنی رهبر انقلاب در این نامه از جوانان غرب می خواهد در خصوص فهم از دین اسلام، فضا و جو غالبی که در رسانه های این کشورها اعم از شبکه های تلویزیونی، مطبوعات، فضای سایبر، بازی های کامپیوتری و فیلم های سینمایی وجود دارد را بشکنند و خودشان مستقیماً به سراغ دین اسلام بروند و علت پیدایش گروه های تروریستی و تکفیری را شناسایی، نقد و تحلیل نمایند.

این یک گفتمان جو شکن است که در جهت فرهنگ سازی از یک فرهنگ ناپاک و ضد ارزش و حرکت به سمت فرهنگ ارزشی قابل فهم است.

در این گفتمان به این نکته تاکید شده است که به جای اینکه نهادهای رسانه ای و هنری، شکلی تعریف  شده برای جوانان کشور خود طراحی و ارائه بدهند خود جامعه هدف در کشف حقایق تلاش کنند، این نوعی گفتمان سازی متفاوت است و در فضای عرصه رسمی و عمومی شناخته شده امروز، نوعی عرصه سازی جدید است. بنابراین، مؤلفه بعدی که در ارسال این نامه مورد توجه است ،شکستن جو رسانه ای به سبک غربی است.

مؤلفه دیگر نامه رهبر معظم انقلاب ایجاد نوعی دیپلماسی عمومی در جوامع لیبالی است. این دیپلماسی یک نوع دیپلماسی بصیرتی و معرفتی است که در یک سوی آن، جوانانی هستند که پرورش یافته  تمدن الحادی بوده و به مطالعه دین دعوت شده اند و در سوی دیگر جوانان و اندیشمندان جهان اسلام مخصوصا ایران هستند که آماده هستند پیام اسلام را به عنوان دین رحمت و به زبان همان جوانان برای آنان بازگو کنند و به نوعی مفاهیم یکسان برسند. شکل گیری این فضای گفتمانی جدید، ما را به یک نوع دیپلماسی عمومی همطراز مکتب اسلامی و انقلابی خواهد کشاند.

این هدف نیازمند بسترسازی و مشارکت عمومی تمامی مدیران و نخبگان قشری در جهت ساخت و معرفی مکتب و فرهنگ الهی در جوامع انسانی است. بازخوانی سیره نبوی و ائمه اطهار علیهم السلام از الزامات واصل شدن به اهداف عالی در نظر گرفته شده در این نامه است.

به یقین آثار معنوی این نامه کماکان و تا مدت های زیادی پا برجا خواهد ماند و نباید نامه رهبر انقلاب را تمام شده فرض کرد. اگر در داخل یک نگاه جامع و فرا گیر در بین نخبگان انقلاب اسلامی باشد و به عنوان ادامه دهندگان آثار تربیتی این نامه تاریخی ایفای نقش نمایند می توان در یک جبهه فرهنگی تمامی نهاد های فرهنگی و انقلابی را درگیر و برای هر یک وظایفی تعریف و محول نمود. این نوعی دیپلماسی عمومی در جهت تحقق اهداف عالی با حضور موثر ترین قشر جامع (جوانان) است.

اگر خواهان آنیم که به اهداف مطهر رهبر معظم انقلاب در ارسال این نامه جامع عمل بپوشانیم و سر بازان پا به کار ایشان باشیم، ضروریست خود را در خط مقدم این جبهه فرهنگی بدانیم و با اولویت گذاری عملکردی ارزیابی دقیق از صحنه مبارزه فرهنگی بین دو سر فصل الهی و الحادی داشته باشیم. اگر اطاق فکر فرهنگی در این میدان خطیر خود را به روز رسانی نکند قطعا فاقیه را خواهد باخت.

در این عرصه داشتن روحیه تحلیل گری، تولید محتوای، برآورد وضعیت فرهنگی حریف و شناسایی عوامل پیش رونده و پیش برنده از عوامل تسریع کننده و موفقیت است.

افول و محو شدن مکاتب سیاسی غرب در خلع فکری که در ماهیت اینگونه دولتها نهادینه شده است ضرورت معرفی مکتب جدید به جوانان تمدن غرب را ناگزیر می کند و این اولین مانع فکری دنیای ایسم هایی است که مدعی سعادتمندی انسان گمراه شده در تدبیر ناقص خود است.

نامه های رهبر معظم انقلاب نشان می دهد که لیبرالیسم به انتهای راه خود رسیده است، همانگونه که قبل از آن کمونیسم در هم شکست و راهی موزه مکتب دست ساز بشر شد، چراکه مدرنیته به سبک خواهش های نفسانی انسانی در مغرب زمین در ذات خود عدم بر وجود مقدم است.

و چه زیبا حضرت آقا، امام خامنه ای در موضوع جذب جوانان غربی به گروه های تکفیری (داعش) می فرمایند؛ “از طرف دیگر باید پرسید چرا کسانی که در اروپا متولد شده‌اند و در همان محیط پرورش فکری و روحی یافته‌اند، جذب این نوع گروه‌ها می‌شوند؟”

واقعا ذهن های جوانان غربی به دنبال کدام آرمان اخلاقی به این گروه های تروریستی جذب می شوند؟ پاسخ به این پرسش خیلی سخت نیست چراکه در اندیشه و ماهیت اندیشه غربی انسان ها و پیروان آن سرگردان در انتخاب مسیر حق و حقیقت خواهند بود و این  فقر ذاتی نظام لیبرالیسم غربی است.

امید یک رهبر دینی به جوانان یک مکتب الحادی در جهت رجوع ایشان به مبانی فکری الهی درس های بسیاری برای تمامی دولتمردان و فرهنگ سازان در حکوت های کشور های اسلامی است که شایسته است به صورت انقلابی به آن پرداخته شود.

 

و اما آنچه نباید در نتیجه گیری از آن غفلت کرد نیاز امروزی جوانان در تمامی جوامع به اصل مسلم معنویت در تعالی بخشی اخلاقی به انسان های تشنه از مبانی پاک فطری است.

منبع:http://kalamefars.ir

تعداد صفحات : 6

درباره ما
Profile Pic
سلام به پایگاه اینترنتی واحد مقاومت بسیج دبیرستان شاهد مرودشت خوش آمدید. هدف از ایجاد این پایگاه ، نشان دادن تمامی فعالیت های این واحد مقاومت در زمینه های فرهنگی، آموزشی و ...است.با نظرات و پیشنهادات خود ما را در گسترش این پایگاه اینترنتی واحد مقاومت دبیرستان شاهد مرودشت یاری فرمایید. ***** بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن ، اذان شهادت و رشادت سر داده اند. امام خمینی (رحمة الله علیه)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 59
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 29
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 995
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,140
  • بازدید ماه : 4,049
  • بازدید سال : 22,857
  • بازدید کلی : 74,610